Recension: Shiseido Sun Liquid Foundation

Amanda sminkar, Pressutskick/Samarbete, produkter / amanda svensson, amanda testar, dagens smink, foundation, makeup, shiseido, skönhet, smink / Permalink / 0
Jag har testat den här foundationen i några dagar nu och känner att jag är redo att ge utt mitt utlåtande om produkten! Jag tog de första bilderna kl. 09 och de sista bilderna togs vid 21.
 
Bild 1: jag utan smink. Bild 2: Direkt efter applicering av foundation. Bild 3. Efter applicering av puder och rouge. Bild 4: Närbild på huden direkt efter applicering av foundation (utan puder).
 
Det medkom ju en liten svamp till foundationen, så jag testade att sminka ena halvan av ansiktet med svampen och andra med en foundationborste. Det syns ingen direkt skillnad på bilderna, men oj vad mycket enklare det blev med svamp-applikatorn! Jag duttade ut lite foundation på huden och jobbade sedan in den i huden med svampen. Resultatet blev flawless och det tog på riktigt inte mer än 1 minut. Jag rekomenderar helt klart applicering med svamp till denna foundation.
 
Konsistensen på produkten är ganska lätt men när den kommer på huden så blir den betydligt mer täckande och krämigare. Svampapplikatorn gör även att resultatet blir heltäckande!
 
På dessa två bilder ser ni hur jag såg ut 12 timmar efter applicering. Som ni ser har det försvunnit lite produkt från ex. finnar, men det är förmodligen mest för att jag alltid pillar mig i ansiktet, haha. Som ni ser är hakan fortfarande helt täckt, dock har det försvunnit lite på nästippen (vilket det alltid gör för mig). Efter 12 timmar är det dock helt okej för mig om det försvunnit lite där, haha. 
 
Jag tycker att foundationen har hållt sig matt och fräsch i nästan hela ansiktet under dagen. Möjligtvis att jag blivit lite glansig på kindpartiet runt näsan, men som sagt, det har gått över 12 timmar och det är längre än vad jag någonsin har på mig mitt smink!
 
Slutbetyget på denna foundation kan inte bli annat än bra! Jag är så himla glad att jag hittat denna guldklimp! Den kostar lite extra, men det är faktiskt värt det! Du får en foundation som täcker allt du vill, som sitter på plats hela dagen och håller dig glansfri! Vad mer kan man begära?
 
Är du sugen på att klicka hem den kan du klicka här för 349 kr.
 
 
Till top