Nyheter från Maybelline

Pressutskick/Samarbete, produkter / Amanda Svensson, beauty, makeup, maybelline, press, skönhet, smink / Permalink / 0
Hej på er! Förlåt för att bloggen stått tom i två dagar nu...  Jag har som vanligt jobbat och pluggat, haha. Multitasking är inte alltid det enklaste! Men idag vill jag visa er detta söta kit som jag fick med mig hem från Daisy Beauty Expo, då representater från Maybelline befann sig där och lät oss beautynördar testa nyheterna! 
 
Det är deras tre senaste tillskott i familjen. En ny vårig och fin palett som drar åt pudriga rosa och glittrande silvriga nyanser. Jag är imponerad över pigmenteringen och hur krämiga de känns! Bra gjort Maybelline! Ska bli kul att skapa våriga looker med denna!
 
Nytt är även en brynpenna (krita skulle jag mer kalla det), som du lätt skruvar upp. Den känns lagom mjuk och smidig. Dock förstår jag inte hur jag ska kunna skapa skarpa och tunna linjer med denna, då spetsen endast lär vara en kort tid, och sedan plattas ut till något som liknar en stubbe.. Haha.Men jag ser fram emot att testa!
 
... Och vad vore väl en ny kollektion utan en ny mascara? Haha. Självklart släpper Maybelline en ny mascara, och jag tycker den ser lovande ut! Borsten är utav gummi, och ser ut att separera fransarna samt ge dem lite längd. Det återstår att se, men jag är taggad på att testa, såklart!
 
Jag har inte stenkoll ännu på när alla podukter lanseras, men jag vet att mascaran finns att köpa nu på kicks i alla fall (då jag jobbar där), men de övriga produkterna har jag inte sett till ännu.
 
 
Till top