Gott nytt år!

Amanda sminkar / amanda svensson, beauty, dagens smink, skönhet, smink / Permalink / 0
GOTT NYTT ÅR MINA HJÄRTAN! Jag hade egentligen tänkt lägga upp en superglammig look såhär på nyårsafton med både färg och glitter, men jag har inte haft någon tid att sittta ner och skapa någon sådan sminkning, befinner mig dessutom i Sälen över nyår.. Men hallå, det finns 364 dagar till på året som man kan gå all in med sminket! Lovar att det kommer både bilder och video-tutorial på en BAM IN YOIR FACE sminkning snart <3
 
Idag vill jag egentligen mest bara säga tack och återigen tack till alla ni som klickar er in här. Till alla er som följer mig på instagram och på Yuutube. Till alla er som kommenterar mina inlägg och följer mig på Bloglovin. Till alla er som klickade er in på BeautyBoulevard Awards och rösta på just mig, till årets bästa kreativa sminkös! Jag kan fortfarande inte förstå det!
 
Jag är otroligt peppad inför ett nytt år tillsammans med er, och det hoppas jag att ni också är. Jag vill önska dig som läser min blogg gott nytt år, och även alla fantastiska företag som vill arbeta med mig, det är tack vare er jag kan visa nya produkter i bloggen hela tiden och inspirera alla läsare.
 
Ni är bäst på alla sätt och vis och jag är så stolt över att just ni är mina läsare <3
Love you all och vi ses igen 2016!
 
Kan vi också diskutera att jag rullar in på mitt åttonde år som bloggare?! SJUKT!
Till top