PR-Policy

Amanda sminkar / Permalink / 0
Hej!
 
Jag samarbetar ibland med företag och PR-byråer. Det kan hända att jag får ersättning för att skriva ett eller flera inlägg. Ersättningen kan vara i form utav pengar och/eller produkter. 
Jag tackar aldrig ja till att arbeta med ett företag om jag inte anser att det är relevant för min blogg. Jag tar gärna emot pressutskick från företag, men garanterar inte att jag skriver om dem. 
 
För att det inte ska bli missförstånd mellan läsaren, företagen och mig som bloggare märker jag ut mina sponsrade inlägg efter Marknadsföringslagen, så som ni ser nedanför. Detta är för att skydda både mig och företaget jag samarbetar med.
 
 Vad är ett pressutskick?
Det är när ett företag eller en PR-byrå (som blivit anlitat av ett företag) skickar ut produkter till bland annat bloggare. Här sluter inte bloggaren och företaget/PR-byrån något avtal och därmed är inte bloggaren tvungen att skriva om produkterna. 
 
Vad är ett sponsrat inlägg?
Det är detta som oftast kallas för ett "samarbete" och innebär att bloggaren och företaget har gjort ett avtal där bloggaren måste publicera inlägg med produkterna. 
 
Jag hoppas att detta var intressant för dig som läsare, men även för eventuella företag som vill arbeta med mig. Om du jobbar för ett företag som vill samarbeta med mig tar jag jättegärna emot mail via: Kontakt@amandasvensson.se
 
Ha en fin dag!
/Amanda Svensson - http://amandasvensson.se
 
Till top