Lipstick crush

Amanda sminkar / Permalink / 4
Halloj! Kom hem från jobbet för en timma sedan, så slängde mig precis i soffan! 
Tänkte visa upp min läppstift-samling! Den är ganska klen om man jämför med många andra sminkfantaster, hehe. Men jag tycker att jag har de flesta färgerna som jag vill ha och som jag passar i. Älskar nude-läppstift som ni ser och skulle kunna leva på det! Haha, min ibland kan det ju vara roligt att festa till det med err rött stift! Vilken är eran favoritton på läppstift?
 
Lady red 527 (Maybelline) / Black label Nude (NYX) / Color Riche 235 ( Lóreal) / Rosy dream 109 ( Maybelline) / Choco Cream 715 (Maybelline) / Kiss Pearl 832 (Maybelline)

Dagens tips

/ Permalink / 0
Hej på er! Har du en rikligt mörk hudton? Isådanfall passar du jättebra i en stark röd färg! Var inte rädd för att använda en sådan stark färg, den kommer inte ta över hela ditt ansikte, utan du kommer vara skitsnygg i denna rouge, och kan även lägga till en snygg eyeliner och ett ljust läppstift utan att det blir för mycket! 
 
 

Våga ha ögonskugga i skolan

Amanda sminkar / Permalink / 0
Godmorgon hörrni! Tänkte bara visa hur jag ser ut idag! Gjorde en variant på sminkningen jag gjorde igår, fast tonade ner den lite och valde en brun skugga i yttre ögongloben. Tyckte det passade lite mer för skola! 
Tycker inte att ni ska vara så rädda för att använda ögonskuggor till skolan! Men man kan ju vara lite försiktig så det inte ser ut som man ska på fest, hihi. Nu måste jag springa till skolan! PUSS
 
 
Till top