The original Beautyblender

Amanda sminkar / Permalink / 1
*Detta blogginlägg innehåller affiliatelänkar
Vill ni veta en lite sjuk grej? Jag har aldrig testat beautyblender. Eller jag har länge använt Real Techiques Miracle Complexion Sponge (som i princip ser likadan ut), och deras svamp älskar jag. Jag har dock känt att jag vill testa orginal-beautyblendern! Så i samarbete med Nordicfeel har jag nu fått testa denna omtaade svamp!
 
Beautyblendern ska användas fuktig, detta gör du lättast genom att spola den under vattenkranen och sen krama ut vattnet så att den endast är fuktig. Som ni ser på bilden ovan så blir svampen nästan dubbelt så stor när den är fuktad.
 
Jag gillar att applicera både foundation och concealer med en makeupsvamp, och jag kan ärligt säga att jag inte ser någon större skillnad på Real Techniques och Beautyblendern. Bägge två är enligt mig super!
 
Ni hittar Beautyblendern här.
 
*Detta är ett inlägg i samarbete med Nordicfeel, jag har alltså inte betalat för produktera, men det är inget som påverkar mina åsikter.
 
 
 

Vinnaren är utsedd

Vardag / Amanda Svensson, personligalmanacka, skönhet, tävling / Permalink / 1
 
Jag har nu dragit en vinnare tävlingen jag hade i samarbete med Personligalmanacka.se.....
 
Vinnaren äääär....
.....
 
Hehe
 
......
 
 
Steffi Raerinne! Personligalmanacka.se kommer skicka ett mail till dig inom kort, så håll utkik!
 
Tack till alla som var med och tävlade! Det kommer självklart komma upp fler tävlingar på bloggen, så håll utkik.
*Denna tävlingen var i samarbete med personlogalmanacka.se. Klicka här för att komma till deras hemsida.
 
 

Self Made

Amanda sminkar / Amanda Svensson, beauty, dagens smink, produkter, skönhet, smink / Permalink / 3
Hej lovies! Idag är det freeedag och jag befinner mig faktiskt i Göteborg idag! Jag är här med bästa Sofia och Antonia, vi ska bara shoppa, äta och umgås. Ska bli så himla roligt verkligen. Senare ikväll ska vi fira min sambo och hans bror som bägge två fyllde år nyligen, med att gå ut och äta med våra familjer! MYS
 
Vad tycker ni om dagens look förresten? Jag tycker o den jättemycket och fick massa snälla komplimanger på jobbet. Dock tycker jag inte att den guld/koppar-ish färgen som är mitt på ögonlocket blir lika metallisk och intensiv som den verkligen är. Men men, thats life ;) Det är i alla fall den underbara nyansen "Self Made" i Anastasia Beverly Hills öhnskuggapalett "Self Made" (ja de har samma namn, haha).
 
Puss och kram
Till top