Gott nytt år!

Amanda sminkar / amanda svensson, beauty, dagens smink, skönhet, smink / Permalink / 0
GOTT NYTT ÅR MINA HJÄRTAN! Jag hade egentligen tänkt lägga upp en superglammig look såhär på nyårsafton med både färg och glitter, men jag har inte haft någon tid att sittta ner och skapa någon sådan sminkning, befinner mig dessutom i Sälen över nyår.. Men hallå, det finns 364 dagar till på året som man kan gå all in med sminket! Lovar att det kommer både bilder och video-tutorial på en BAM IN YOIR FACE sminkning snart <3
 
Idag vill jag egentligen mest bara säga tack och återigen tack till alla ni som klickar er in här. Till alla er som följer mig på instagram och på Yuutube. Till alla er som kommenterar mina inlägg och följer mig på Bloglovin. Till alla er som klickade er in på BeautyBoulevard Awards och rösta på just mig, till årets bästa kreativa sminkös! Jag kan fortfarande inte förstå det!
 
Jag är otroligt peppad inför ett nytt år tillsammans med er, och det hoppas jag att ni också är. Jag vill önska dig som läser min blogg gott nytt år, och även alla fantastiska företag som vill arbeta med mig, det är tack vare er jag kan visa nya produkter i bloggen hela tiden och inspirera alla läsare.
 
Ni är bäst på alla sätt och vis och jag är så stolt över att just ni är mina läsare <3
Love you all och vi ses igen 2016!
 
Kan vi också diskutera att jag rullar in på mitt åttonde år som bloggare?! SJUKT!

Recension: Make Up Forever

Pressutskick/Samarbete, produkter / amanda svensson, beauty, press, skönhet, smink / Permalink / 0
Hej på er! Minns ni att jag visade upp några nyheter från Make Up Forever för en vecka sedan? Jag har nu hunnit testa produkterna och jag tänkte visa er de två produkter som jag gillade! Contour-paletten jag fick hem gillade jag tyvärr inte, den bruna nyansen var alldeles för varm och jag tyckte inte det blev fint på mig helt enkelt... Men de produkter jag gillade var ögonbrynspennna och concealern!
 
Concealern fick jag hem i den ljusaste nyansen vilket passade mig perfekt! Den ljusar upp ordentligt under ögonen och håler sig på plats hela dagen! Jag blir inte mer/mindre oljlig i t-zonen än vanligt och den är krämig och väldigt dryg! Du behöver inte mycket utav denna produkten! I like!
 
Ögonbrynspennan är en 3-in-1 och innehåller penna, borste och highlighter. Denna pennan är lite hatkärlek från min sida. Jag tycker att resultatet blev väldigt fint, men den är väldigt svårarbetad! Jag får sitta ganska länge innan jag blir nöjd. Dels för att den är väldigt vaxig i konsistensen och lätt blir lite klumpig, men även för att formen på själva pennan är lite udda. Den är tjock och lite kon-formad. Men som sagt, resultatet blir jättefint och jag har fått många komplimanger gällande mina bryn när jag haft den!
 
Här ser ni bild på hur b.l.a. pennan ser ut. Ser ni att den är ganska tjock? Det gör tyvärr att man lätt målar utanför brynet och inte kan göra lika skarpa linjer. Jag är inte heller något superfan utav highlightern, då jag föredrar kräm-concealer under ögonbrynen istället för puder, men det är inget fel på denna egentligen.
 
Här ser ni ett färdigt resultat av pennans verk! Som sagt, jag tycker det blir jäättefint men det tar lång tid och jag får fixa till konturerna med concealer för att få skarpa linjer. 
 
Bägge produkterna kommer finnas på Sephora i Januari 2015.
 

Becca Shimmering Skin Perfector

produkter / amanda svensson, beauty, produkter, skönhet, smink, tips / Permalink / 0
Jag märker att jag blivit dålig på att visa er nya produkter som trillar in här hemma hos mig! Skärpning Amanda! Denna fantastiska produkt har jag haft hemma i säkert en månad, och till en början var jag måttligt imponerad, men nu älskar jag den! Är nästan alltid sådan med nya produkter, är du också sådan?
Det är BECCA Shimmering Skin Perfector i färgen Moonstone som alltså är en highlighter. Tyvärr säljs inte Becca någonstans i Sverige och det är även väldigt svårt att få tag på det via nätet också... Vill man ha det utan att behöva resa till USA får man vara beredd att slanta upp en rejäl slant för denna highlight.
.
Färgen Moonstone var tidigare Beccas ljusaste highlight, men de har nu släppt nyansen "Pearl" som är ännu ljusare, den fanns dock inte när jag köpte min. Moonstone drar lite åt guld men är ändå väldigt neutral i färgen. Den passar oss blekfisar och du kan själv välja hur pass intensiv du vill ha den. Denna är dock inte lika "boom in your face" som ex. Mary LouManizer från The Balm, utan denna ser lite mer naturlig ut, vilket jag ääääälskar till vardags.
 
Här har jag dragit ett ordentligt streck på armen för att ni ska se färgen så bra som möjligt. Den blir självklart inte lika tjock på huden, utan mer som ett naturligt glow. Här ser ni lite tydligare att den drar åt guld, men ändå inte för mycket!
Jag har fått så himla mycket komplimanger för min hightligt på senaste och det är tack vare denna! Helt klart min nya favorit!
 
Jag köpte min här.
Till top