Det som hjälper mot allt

/ Permalink / 0
Heeeeej! Angående mitt bananinlägg innan.. Jag har fortfarande ont i magen!! Tyckte så synd om mig själv så att jag traskade iväg till Konsum och köpte mig en Ben&Jerry. Först kunde jag inte äta den för jag hade så ont, men när jag la en varm vetekudde på magen så blev det bättre och jag klämde i mig hela glassen. Hehe för fint.
 
 

Bananinfo och fråga till er

Amanda sminkar / Permalink / 3
Åt precis en banan och fick helt plötsligt jätteeeee ont i revbenen. Känns som att jag har håll. Haha vad sjutton kan det vara? Jag är ju inte allergisk mot bananer eller något!??? Hmmmm får kolla upp detta. Eller man kanske bara kan få ont helt plötlgt där? Kanske bara var en osis att jag åt en banan precis innan? Hmm jaja.
 
Hehe tänkte dock inte bara prata om banan. Har tänkt ett tag på att börja blanda in lite mer vardag i bloggen? Saknar liiite att skriva av mig om ointressant livsinformation som (tro det eller ej) händer i mitt liv.  Vad säger ni? 
 
 

Golden eye

Amanda sminkar / Permalink / 0
Goddag! Så himla ovärd dag i skolan idag. Hade håltimma mellan 9-12.30........ Men men tjatade om allt mellan himmel och jord med tjejerna istället. 
 
Vad tycker ni om denna sminkningen? Gjorde en guldig eyeliner utav lösglitter! Om ni funderar på hur jag gjorde, så har jag gjort en film på det, som kommer komma upp nååååågon gång framöver!
 
 
 
 
 
Till top