Min hudvård

produkter / amanda svensson, hudvård, skönhet / Permalink / 0
 
 
 
Ja precis som det står ovan, så tänkte jag visa er min hudvård idag, för den ser helt annorlunda ut mot hur den såg ut för någon månad sedan, när jag gjorde en video på min hudvård :) 
 
Först ut är Clinique Liquid Facial Soap Mild som jag använder som rengöring. Den tar bort min makeup effektivt och är skonsam mot huden. Passar alla med torr och normal hud, den finns även för dem med olig hud. Det bästa med Clinique är att dem är parfymfria och allergitestade, så de passar alla med känslig hy!
Sen använder jag mig utav Clarins Toning Lotion for combination or oily skin som är en toner/ansiktsvatten som passar oss med lite fetare hud. Denna använder jag för att få bort sminkresterna som kanske inte rengöringen från Clinique tog bort. På morgonen anvädner jag endast denna och inte rengöringen, för att fräscha upp ansiktet och göra rent ansiktet från smuts och olja som samlats på ansiktet under natten. Använder en bomullspad till den.
 
På morgonen använder jag mig utav dessa två produkter. Först applicerar jag Elisabeth Ardens Skin Renewal Booster Superstart som har lite samma effekt som ett serum, fast ännu bättre. Ett vanligt serum tränger lite djupare ner än vad en dagkräm gör, men denna kräm tränger ännu djupare ner än vad ett serum gör. För att huden ska kunna ta till vara på all bra hudvård du applicerar är det viktigt att hornlagret är friskt, och Superstart jobbar med just hornlagret, vilket är super. Då denna kräm tränger så pass djpt ner, kan du applicera yterligare ett serum ovanpå om du vill, och sedan en dagkräm. Det blir dock lite för mycket för mig hud, så jag kör endast superstart och min dagkräm!
Sedan har vi min dagkräm som är Clarins Hydra-Matte Lotion For Combination skin. Denna ger min hud massvis med fukt samtidigt som den håller mig matt. Det finns även en till lotion från Clarins som gör huden ytterligare lite mer matt, men för mig räcker det med denna. Jag äääälskar denna dagkräm!
 
På kvällen använder jag mig utav dessa två stjärnor! Este Lauder Advanced Night Repair är ett anti-age serum, men innan alla går i taket och säger att jag är för ung för ett sådant serum, så är det inte bara ett anti-age serum. Det rengör även cellerna från avfallsämnen under natten, gör huden mjuk och jämn och förebygger uppkomsten av linjer. Det är i 20-25 årsåldern som man kan börja använda produkter som har lite antiage-verkan för att förebygga att linjer dyker upp. Detta är det serumet som flest kvinnor använder, och det finns en anledning till det också! Det är dyrt, men det är bra! Alla kvinnor borde testa detta serum.
Sedan applicerar jag en dryg och ganska fet nattkräm; Lancome Hydra Zen Anti-stress som är en lugnande och intensivt återfuktande nattcreme som renar huden under natten. Speciellt anpassad för normal till torr och känslig hud. Jag tycker om att använda ganska feta krämer under natten, för att kompensera för allt den fått stå ut med under dagen, haha. Jag älskar faktiskt att vakna upp på morgonen och känna att huden är ordentligt återfuktad och nästan lite oljig! Då känns det som att huden mår bra!
 
Som ni märker så blandar jag både märken och produkter för både torr och fet hud, och det är lite utav en balansgång det där... Jag har testat huuuur mycket hudvård som helst och det är först nu jag är nöjd. Dessa produkter funkar för mig och min hud, men det betyder inte att det är det ultimata för din hud :)
 
Priser: 
Clinique Licuid Facial Soap Mild 195:-
Clarins Toning Lotion Combination/oily skin 255:-
Elizabeth Arden Skin Renewal Booster Superstart 540:-
Clarins Hydra Matte Lotion 350:-
Este Lauder Advanced Night Repair 1045:-
Lancome Hydra Zen Anti Stress Moisturising Cream 495:-
 
Hoppas ni tyckte det var intressant!
Till top