Din gåva från Clinique

produkter / Clinique, amanda svensson, beauty, kicks, skönhet, smink / Permalink / 0
 
Just nu har KICKS massa roliga erbjudanden! Ovan ser ni ett litet kit som man får om man köper minst två produkter från Clinique! Jag själv tycker kitet är perfekt för någon som vill testa på Clinique, man får lite av allt! Clinique är allergitestat och perfekt för dig med känslig hy!
 
 
Först ut har vi lite härlig hudvård. Jag själv använder den gröna tuben; Liquid Facial soap, mild som effektivt rengör makeup. Denna passar dig med lite torrare hy och även känslig hy. Sen har vi Dramatically different moisturizing lotion som är en dagkräm. Denna passar dig med lite torrare hy men även kombinerad hy. Skulle du dock inte känna att denna ger dig tillräckligt med fukt kan du även lägga till nästa produkt i din rutin; Moisture Surge som är en ännu intensivare dagkräm, som ger ännu mer fukt. 
 
I kitet får du även testa på lite makeup från CLinique! Du får ett hubby Stick for eyes som är ögonskugga i pennform! Väl pigmenterat och lätt att blanda ut på ögonlocket. Du får även Long Last soft matte lipstick i en härlig rosa färg. Lång hållbarhet och fuktgivande. Sist men inte minst får du även den populära mascaran High Impact Mascara som ger dina fransar volym och längd. Perfekt för dig med känsliga ögon som lätt rinner och blir irriterade.
 
Detta kit får du som sagt på KICKS när du köper minst 2 produkter från Clinique.
Till top